EvoForm
Cocukmu kandiriyorsunuz ?
Konu Notch1 Tarafından başlatıldı
Total Sent Messages: 73
Those who follow the issue: 0
Recently Sent Messages: 08-August-2013 17:08
Start Date of Thread: 26-July-2013 11:38
26-July-2013 11:38 #0
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
Evet ilk olarak swispikemen mi ney adini tam yazamamis olabilirim her neyse adam kufur ediyor rehberlikten atilmiyor sadece 1 hafda mute aliyor peki ozaman bune ?

Torpile bak.. Cocukmu kandiriyorsunuz burada ??

Amaa baska bir rehberin kufur ss sini atinca:

Tabiki olur boyle seyler niden cunku ivosis bazi rehberlere torpil yapiyir..

ornegin bu swisspikemen gibi bir sürü konu var forumda attackhun falanda eskiden rehberdi..

oda kufur ederdi ama bizim ivosis bakmazdi..

Simdi bu konuya adam gibi cevap yazmadan kilitleyecek Admine burdan saygilarimi iletiyorum..

simdi bu konuya kesin swispikemen in arkadaslari falan sacma sapan yorumlar yapacak attigim 3 resimde gercek bir ornek bunlara yalan diyebilecek kimse varmi ??

Adalet nirede ??
26-July-2013 11:50 #1
Smart_Fly
[*] Çaylak
Bencede Parduscraft'ta tabiikide torpil var biz kufur etmemek için neler yaptık Rehberin Kufur etmesi nedir ya hem insanlara mute atan bir yetki bu, insanlar kufur edince mute atması lazım ama kendisi rehber ve bir hafta mute yedi bence atılması gerek 1 hafta mute nedir ya rehber hem insanlar ona örnek oluyor yani insanlarda kufur edecek sonra gerçekten çok örnek bir davranış. Tebrikler İvosis.
26-July-2013 11:56 #2
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
aynen aynen..
26-July-2013 11:57 #3
Smart_Fly
[*] Çaylak
Bencede parduscraft'da torpil var bunu herkese sorunca var diyor.
26-July-2013 11:59 #4
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
evet eskiden skol falan vardi vip olmadan ucabiliyordu onada bir sürü sikayet geldi en az 10 konu geldi.. ama adam gibi cevap veren admin olmamisti
26-July-2013 12:00 #5
Smart_Fly
[*] Çaylak
UtkuReyiz mesela chestfinder kullanıyordu noldu atılmadı tabii.
26-July-2013 12:01 #6
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
timucin falan onu torpilliyor zaten normal.
26-July-2013 12:03 #7
Smart_Fly
[*] Çaylak
Geçenlerde Utkuyla vs atıyorduk dur dedi bende durdum arkasına geçtim ve vurmaya başladı. Önüne dönükken vurmasıda iyiydi :D
26-July-2013 12:07 #8
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
evet utkuyla cagridayken warp market e gitmisti yaklasiyorum vuruyor surekli afk bi yandan uzaklasiyorum vurmuyor falan falan
26-July-2013 12:09 #9
Smart_Fly
[*] Çaylak
Bekir bile dedi Utkuda forcefield gibi bir hack olduğunu.
26-July-2013 12:10 #10
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
zaten onlar samimi arkadaslar
26-July-2013 12:11 #11
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
zaten utkudan sikayet cok var ama utku ceza falan almadi
26-July-2013 12:14 #12
Smart_Fly
[*] Çaylak
Ceza almaz tabii torpil olduğu için bu serverde torpilliler yaşayabiliyor.
26-July-2013 12:15 #13
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
oysaki ben 75 kere ban yedim ._.
26-July-2013 12:15 #14
Smart_Fly
[*] Çaylak
Bekir o zaman doğru söylüyordur. Utku herşeyini onla paylasıyordur heralde.
26-July-2013 12:16 #15
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
olabilir..
26-July-2013 12:16 #16
Smart_Fly
[*] Çaylak
Sen 75 kere ban yedin çünkü sende torpil yoktu :D :D
26-July-2013 12:17 #17
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
dedigin gibi torpilsiz yasanmaz.. bu serverde
26-July-2013 12:19 #18
Smart_Fly
[*] Çaylak
Aynen aynen...
26-July-2013 12:28 #19
Smart_Fly
[*] Çaylak
SwissPikemen mesela abi rehber mute yermi :S kufur edince direk atılması gerek.
26-July-2013 12:28 #20
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
evet resimler falan yukardada var adalet nirde?????????????????????????????????????????????????????????????
26-July-2013 12:31 #21
Smart_Fly
[*] Çaylak
Adalet nerdesin gel pisi pisi ? cidden SwissPikemenin atılması gerek.
26-July-2013 12:33 #22
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
Adalet karanlik tarafa gecti..
26-July-2013 12:34 #23
Smart_Fly
[*] Çaylak
Star Wars'daki gibi..
26-July-2013 12:38 #24
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
aynen aynen..

26-July-2013 12:45 #25
Smart_Fly
[*] Çaylak
Eski İvosis

Yeni İvosis

26-July-2013 14:48 #26
Evosis
Kadim Admin
Ben elimden geldiğince herkese eşit davranmaya çalışıyorum. Deadmauz konusunu atmışsınız deadmauzun kim olduğunu bilmiyorusunuz. Kısaca söylemek gerekirse adı mahirdir sunucuyu kurarken yanımızdaydı. Güvenip kendisine panel şifresini verip tatile gittim geldiğimde panel şifresi olmayan oyuncu yoktu.

Buna ramen bişey demedim sunucuyu sıfırlayıp yolumuza devam ettik. Artık vds ye geçtiğimizde sunucuda vip satmaya başladık ve sunucunun kendi kirasını ödeyebilmek için VIP paralarına ihtiyacı vardı. deadmaus 1 kere bizden izin alarak paraya ihtiyacı olduğun ve viplerden birinin parasını kendi hattına alıp VIP vermek istediğini söyledi.
Sonra ipin ucu kaçti ve tekrar eski evdeki makinamıza döndük. deadmauzun görevine son verildi.

Parduscraft olarak sunucumuzda sizlerle büyüdük bu olaylardan 5-6 ay sonra deadmaus bana geldi görevli olmak istediğini söyledi ona bunun son şansı olduğunu ve dikkatli davranmasını istedim muhte arkadaşımızın gösterdiğin üzere küfür ederek son şansında tüketti.

Bütün bu olanlara rağmen sizce gerçekten Deadmauza şans vermeli miydim sizce?

Merkeze elimden geldiğince koyduğumuz kuralları uyguluyorum yöneticiden yöneticiye cezanın şiddeti değişebilir buda kurallarda yazmaktadır isteyen yönetici düşük ceza verir isteyen yönetici en yükseğinden ceza verir.

NOT
Ayrıca nikim ivosis değil EVOSIS
ben sana cuhte desem hoş olur mu birde bunu düşünmeni istiyorum.
26-July-2013 15:09 #27
Yasin_TR
[*] Çaylak
Emre abi o zaman Emir'i rehberliğe geri alın, bende torpil olduğundan şüphelenmeye başladım... serverde 1,5 aydir varım ama benim düşüncem bu !
26-July-2013 15:14 #28
Smart_Fly
[*] Çaylak
O zaman Ben rehberken bug yapmıştım benide jaile atsaydınız 1 hafta yada banlasaydınız sonra gelip rehberlik yapardım olmazmıydı ? çok saçma olurdu değilmi ?

Bir kere SwissPikemen rehberimizin kufur etmesi bir suç değilmi ? çok saçma bir rehberin kufur etmesi sonucta oyunculara kufur ettiği zaman mute atan bir yetkili.

Rehber 1 hafta mutelendi bence çok saçma o zaman beni atmak yerine jaile atsaydınız ? biz burda SwissPikemen'in kufur edip atılmadığı için konusuyoruz burdada size göre bir torpil yokmu ?

Ayrıca Deadmauz'u anlatmışsınız konu burda DeadMauz değil Tamam o server kurulurken vardı biliyorum mesele oda değil mesele burda ben rehberken direk atılıyorum o zaman benide jaile atsaydınız yada banlasaydınız 1 hafta ?

Ve gelelim konuya burda SwissPikemen vb kişilerin kufur vb seyler dedikten sonra cezası olmadan geliyor rehberlik yapıyor o zaman beni geri alın cezamıda verin rehberlikten atmayın tabii torpil var ben tek şeyde atıldım diğerleri ise atılmıyor biz buna kızıyoruz.

Muhde'yle bug yapmam konusu ise ki yardım etmek amaclı yapmadım anlamadan etmeden attınız hem "Muhdeye yardım etmek amaçlı olduğu için atılması en büyük sucu" cümlesini anlamadan dinlemeden attınız işte banada bir şans verseydiniz hemen atıyorsunuz :) işte burdada belli.

"Merkeze elimden geldiğince koyduğumuz kuralları uyguluyorum yöneticiden yöneticiye cezanın şiddeti değişebilir buda kurallarda yazmaktadır isteyen yönetici düşük ceza verir isteyen yönetici en yükseğinden ceza verir"

Benim anlamadığım beni neden direk atıyorsunuz o zaman eşitlik olmuyor değilmi ? işte diğer rehberlere torpil olduğundan düşük ceza alıyorlar...

Yazdıklarımı düşünmenizi istiyorum..
26-July-2013 15:16 #29
aliefecapan
[*] Çaylak
Bence Smart_Fly Haklı ...
26-July-2013 15:17 #30
Smart_Fly
[*] Çaylak
Bu nedir ya düşük cezaymış büyük cezaymış adalet yok işte boşversenize.
26-July-2013 15:17 #31
Yasin_TR
[*] Çaylak
Bence Emir Haklı... Bu konuda Emir'in arkadasındayım !
26-July-2013 15:33 #32
Evosis
Kadim Admin
Tamam verilen cezalar farklı çünki farklı kişiler bu cezayı verdi. Emir bir dahaki rehberlik alımlarında başvur bekli alınırsın onun dışında kaptanın attığı birkişiyi ben alamam. Swispikemene cazasını benverdin birdaha böyle bişey yaparsa kesinlikle atılacaktır.
26-July-2013 15:42 #33
Smart_Fly
[*] Çaylak
Bu kadar basit değilmi ? bundan öncekinede katıldım almadınız.

Böylemi telafi ediyorsunuz beni birdahaki alımlar birdahaki alımlar.. alımlar olduğunda neyse dedim yine katıldım ama noldu gene almadınız benimle oynamayın keşke zamanı geri alıp bug yapmasaydım diyorum.

Bu ara SwissPikemen Bekir'e kusura bakmayın "göt" demiş Bekir dedi SS'i varmış. ama Bekir'e kalmış tabii SS'i verip vermiyeceği.

Rehberler birşey bilmiyor etmiyor Utku nodus kullanınca atılmıyor :S

Hem neden alamazsın Kaptan'dan daha yükseksin ben çocuk değilim gelemem haksızlığa, anlayın şunu ama bu böyle devam etmez.

Pardus'un geleceğinden şüpheleniyorum Rehberler bir soru bile bilmiyor bu rehberlerin eline verdiyseniz pardusu birşey demiyorum ben.
26-July-2013 16:00 #34
Evosis
Kadim Admin
Dostum kaptan kim ne derse desin bu sunucunun vazgeçilmez bir parçasıdır. Ben kaptandan daha yüksek filan değilim kaptan benim ortağım sayılır. Olur'da bir gün iş dünyasına atılırsanız neden böyle yaptığımı anlarsınız.

Tüm yetkili alımlarında artık oyuncunun geçmişi ve oyunda durduğu süre ne kadar oyun içi parasının olduğuna kadar her şey incelenmektedir.Yetkili alımlarında Kaptan ben ve CryteamTR oyuncular hakkında düşündüklerimizi söyledik ve bu alımlar ortaya çıkmıştır. Sunucumuzda Yüksek seviyeli adminler (ben kaptan cryteamtr betazero) bir oyuncuya kefil olarak onu s-mod veye mod yapma hakkı vardır ama bu bir torpil değildir adi üzerinde kefil olmadır oyuncu yanlış bir şey yaparsa onu alan kişide olanlardan sorumludur.

swispikemenini kesinlikle bir torpili yada kefili yoktur. Bir daha ki suçunda atılacaktır bunun cezasını ben verdim. Sen kendin atıldığın için başkalarınında atılmasını istiyorsun.

Utkureyizi inceledim nodus değil mod kullanıyor. Bu sözlerime rağmen halen bana inanmıyorsanız bu sunucuda oynamayın.
26-July-2013 16:10 #35
Evosis
Kadim Admin
Paylaştıgınız herşey asılsızdır. Ve şuandaki kurallara uygundur.
ilk resimde küfüreden direk rehberlikten atılacaktır dedim fakat 2012 deki kurallarımız böyleydi. 2013 de bu kuralımızda degişiklik yaptık çünki sunucumuzda rehberler yeterli sayıda degil.

Muhde sen 79 degil 709 kerede ban yersin yaptıklarını bu forumdaki herkez biliyor.
26-July-2013 16:15 #36
Smart_Fly
[*] Çaylak
Başkalarını attırmak istememin sebebi haksızlık bana yapıldıysa diğer rehberlerede yapılmasını istediğimdir bu 1

2. Dediğim gibi o zaman benide jaile atsaydınız 1 hafta yada 1 hafta banlasaydınız aklım başıma gelirdi.
3. Ben burda sizin gibi yüksek seviyeli adminlerin bir oyuncuya kefil oldugunuzu söylemiyorum
4. Swiss'in kefil oldugunu söylemiyorum
4. Utkunun modunu istiyorum hack olup olmadıgına bakacagım. Utku geldiğinde isterim kendisinden. :) Ama tabii vermez :D
26-July-2013 16:20 #37
Evosis
Kadim Admin
Sen rehberlik yapmaya bukadar hevesliysen seni skyblock sunucusuna rehber alabilirim. Yada tf2 sunucusuna fakat daha fazlasını yapamam.

Bak kaçtır söylüyorum Sana bu cezayı kaptan verdi benim kaptanın üzerine bir laf söyliyemem benim ortağım.
26-July-2013 16:35 #38
Smart_Fly
[*] Çaylak
İşte diyorum beni affedin Timuçin abi muhdeyle takıldıp bug yapmaya çalıstıgım için beni attı Timuçin abi beni affetse geri alma şansınız varmı ? (pek sanmıyorumda).
26-July-2013 16:36 #39
Yasin_TR
[*] Çaylak
Evosis arsadan p bit nasil kaldiriliyor ?
26-July-2013 16:39 #40
Smart_Fly
[*] Çaylak
Evosisde bilmiyor :D sordum kendisine.
26-July-2013 16:45 #41
Evosis
Kadim Admin
Quote:
Evosis arsadan p bit nasil kaldiriliyor ?

Özel mesaj attım bak.

Quote:
İşte diyorum beni affedin Timuçin abi muhdeyle takıldıp bug yapmaya çalıstıgım için beni attı Timuçin abi beni affetse geri alma şansınız varmı ? (pek sanmıyorumda).

Bunu kaptana sor affederse alabilir fkat ben seni faction serverine alamam.

Şunuda söyliyim artık her sunucunun bir admini var.
Kaptan faction sunucusundan sorumlu
ben skyblockdan sorumluyum
cryteamtr minezden sorumludur.

Diğer tf2 hunger sunucularının yöneticisi yok bunlar içinde ilerleyen günlerde s-mod veya adminlerden biri atanacak.
26-July-2013 16:47 #42
Smart_Fly
[*] Çaylak
Atılacak ?
26-July-2013 16:50 #43
Evosis
Kadim Admin
atanacank
26-July-2013 16:56 #44
Smart_Fly
[*] Çaylak
atanacank .s :D
26-July-2013 17:32 #45
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
evosis ben sadece deadmauz dan bahsetmiyorum bunun gibi olaylar var rehber hakaret ediyor agir biz konusunu aciyoruz sen bakmiyorsun daha dogrusu bakip geciyorsun
26-July-2013 17:42 #46
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
ayrica cryteam minez serverinden sorumlu ise faction serverinde nie admin ??

adamda panel bile yok
26-July-2013 17:56 #47
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
bir serverde rehber olan adam butun serverlerde rehber olmali..
26-July-2013 18:07 #48
Smart_Fly
[*] Çaylak
Notch1 :S
26-July-2013 18:23 #49
Evosis
Kadim Admin
Quote:

bencede öyle ama adamlarda bunu yapacak yetenek yok. Ayrıca Server yönetici ayrı bişey adminlik ayrı bişey
herserver için bir admin görevlendirecek olsakda bir problem cıktıgında boşdaki adminlerdende yardım almak gerekebiliyor buyuzden server yetkisindeki (cryteamtr kaptan ben ve betazero) hersunucuda yöneticidir.

Quote:
Timuçin abi beni affederse geri alınırım inşallah.

umarım alınırısın.
26-July-2013 18:33 #50
UtkuReyiz
[^]Kıdemli Üye
Smart_Fly sende hiçmi gurur denen şey yok be? Önce muhde ile takıl hile yap , skypede ''Serverinize çok kötü olucak kapatmak zorunda kalıcaksınız , muhde ve emir geliyor'' de sonrada burda hem muhdeyi kötüle ve küfür edip , hakaretler savur , Parduscraft torpilli de Timuçin abi Utku'ya torpil yapıyor de ve bunlara karşılık alınmanım bekliyorsun yani sen?Harbiden yeter ama sıktın serverin en üst yetkilileri konuşuyor sen hala burda kendini haklı çıkarmayamı çalışıyorsun ya?Emir ama yeter uğraşma çekemediğin kişilerle ayriyeten benimlede!
26-July-2013 19:18 #51
kaptan647
Kadim Admin
Kardeşim Sen Salak Mısın Nesin Gelmiş Bana Burda 1 YIL önceki resimi Atıyorsun. 2 velet gelmişsiniz konuşuyorsunuz boş boş. Biri sunucudaki tek amacı bug ve hile yapmak olan Oyuna yeni çarlarla girip bana küfür ederek "Kaptan İstifa" diyerek benim bırakacağımı yada atılacağımı sanan gerizekalı bir çocuk; diğeri kendi hatası yüzünden KURALLAR ÇERÇEVESİNDE banlanan dolaylı olarakda rehberlikten atılan, atıldığı içinde diğer yetkilileri attırmaya çalışan 13-14 yaşındaki velet. Bide gelimişsiniz burda atarlanıyorsunuz. Torpil Yaptığımızı Düşünüyorsan Git kuralları Oku Ha Sen onada üşeniyorsan Ben yazayım.

Öncelikle Swisspkemannın küfür olayı Şöyle Açıklıyayım:
1-Küfür, Hakaret ve Tehtit ceza sebebidir.

Senin Bug Yapman, muhde nin hile ve bug kullanması Ve sonucunda Banlanmanız onuda şöyle açıklayayım:
5-Herhangi Dupe Nodus Bug vb herhangi bir hile kullanmak BAN sebebidir!

Utkureyiz konusuna Gelirsek. Konu ile Evosis ilgilendi ve ne karar verdi bilgim yok. Fakat konu ile yine ben ilgilenseydim kaderi sizin gibi olucaktı.
Ayrıca Burda Kimsenin Bilmediği Birkaç Şeyden Daha Bahsedeyim. Muhde, sirjohn4 ve birkişi daha ismin hatırlamıyorum, beraberce dupe yapmaya çalışıp bunu sayesinde yüklü miktarda para ve önemli güçlü eşyalar elde etmişlerdir. Büyük ihtimallede bu eşyaları muhdenin arkadaşı olduğu için Smart_fly ile de Paylaştılar. Her nekadar bunu geç farketsekte Bu yöndende Suçlusunuz. Bu yüzden fazla sesinizi çıkarmayın ve hala yan çarlarınız ile sunucuda oynayabildiğinize dua edin.Ve emirin geri alınmasını istiyen arkadaşlar sizde okuyun şu yazımı ondan sonra tekrar düşünün.
26-July-2013 19:44 #52
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
bravo kaptan seni muhdesem zekandan oturu tebrik ediyorum.. sen kendini ne saniyorsun ?? oyuncu sayisi 50 ye gecemeyen bi serverde ortak oldun die simarma.. emir bi kere bug yapmadan banlandi her anticheat dan uyari vereni banlicakmisin sen ? adam daha bugu yapamadan ban attin kanitin varmi yaptigina dair tek kanitin anticheat belki adam duvarin icinde sıkıstı ne biliyorsun belki lag oldu belki adamin fps si dusuk oldugu icin bugta kaldi sen anca bizi gor zaten bi faction savasini izledinmi sen hic kale baskinini adamlari gorsen hepsi forcefield gecen glorys ile bi kaleyi basiyorduk her neyse wookie yeni hile bulmus adamlar ok atinca haraket etmeme hilesi bide bunu oyundan yaziyor.. duvar icinden vurmayi bulmus sen oyalan emir bi tane bug yapmaya calissin direk ban bu nasil adalet senin gozlerin sadece bizimi goruyor ??? nie hep bize satasiyorsun sen utkuya bisey desem direk ban atiyor neden sirf muhde oldugum icin irkcimisiniz siz ?? gidin oteki adamlari gozetleyin tek gorulen bizmiyiz burda ?? ona bakarsan nodusta bir mod utkunun kullandigi gibi ozaman buda suc deil ? adam belki o modu minezde sandik bulmak icin kullaniyor ?? zaten yorumlarin hepsini okuduysan soyledim orda utkuyla cagridaydik o an adam afk yim dedi gittim markete utkureyiz yaklastim bi baktim vuruyor utku dedim cagridan ses seda yok uzaklastim vurmayi kesti garip olan sey arkasi donuk vurmaya calismasi adamin vidyosunu bile alsam bisey yapmazsiniz bi bizi deilde oteki adamlari gozetleyin tamam kabul ben dupe bug hack falan falan yaptim ama emir daha bug yapmadan banlandi bugta bug olsa.. tek hile kullanan biz deiliz anlayin artik bunu valve factionunu hatirlarsan 1 ay dupe yaptilar kimse fark etmeden.. biz burda itemimiz var diye ban yiyelim belki arkadasim verdi o itemleri nerden biliyorsun ? 8stack enchli elma 27 stack diamond block vardi sadece bunlar cokmu item 1 tane vipset vardi oda ustumdeydi siz gidiyorsunuz bu adamda cok item var banlayalim diyorsunuz adaletmi bu ?? 27stack enchli elmasindan daha cok olan adamlari taniyorum ona bakarsan Notch0 nie banlandi ?? cok guzel itemleri oldugu icinmi gidin ozaman swiss star wookie spike tuncer jassy nin itemlerine bakin oyle gelin.. hemen bizi dupe yaptiniz die suclamana hakkin yok notch0 sebebsiz yere ban yedikten sonra ben mordakai hesabinda dupeye basladm topladigim itemleri dagittim neden biktim artik her boka ban jail mute atiyorsunuz notch0 ban yemeden once utku ya biraz laf atiyorduk 4 5 kisi iclerinden beni banladi neden cunku adam sizofren sadece bana sebebsiz yere ceza verebilecek yetkiye sahip oldugunu biliyor gidin oteki adamlarin itemlerine bakin oyle konusun diamond blocklar yuzunden banlandiysam benim itemlerimi dagittigim kiselerede ban atin adalet olsun ben o diamod blocklari kendim yapmadim bir kisi virdi. isim vermicem. isde ben o diamond block lari satip 6m ye yakin para kastim gayet normal birsey baskasinin verdigi itemi alip satmak sucmu ?? tabi benim o itemleri kasamayacagimi dusenemeyen ''dangalak'' adminler var kaptan gibi.. her bi boku yanlis anlayanlar.. o itemi bana veren kisi dupe yapmis olabilir belki ozaman mordakai hesabindan dupe ile yaptigim itemleri dagittim kisilerinde ban yemesi esitlik olur sizin yapriginiz gibi torpil ile olmaz..

ayrica unutma ceza her turlu bir ceza sekli oluyor ban jail mute hepsi icine girer adi bosuna ceza deil onun ban yemekten zevk alanmi var da o ban cezaya girmiyor bizmi bilmiyoruz ??

nede olsa chestfinder gibi hileler hile bolumune girmiyor ceza gerektirmiyor.. sonucta hile deil duvar icinden sandiklari gosteriyor sadece.. USTELİK ADAM MC NİN TAM GÖRÜNTÜSÜNÜDE CEKMEMİS MOD OLDUGU NERDEN BELLİ ??!!!

bu arada pardon seni skypede ivosis die kaydetmisim ondan ivosis diyorum ._. evosis..
26-July-2013 20:11 #53
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
Ayrica smart_fly dupe islerine girmedi..
26-July-2013 20:42 #54
Evosis
Kadim Admin
Quote:
adamin vidyosunu bile alsam bisey yapmazsiniz

Bu konuda yanılıyorsun.

Notch0 konusunda bir bilgim yok sonuçta ben banlamadım.
26-July-2013 21:10 #55
kaptan647
Kadim Admin
1. si "sen kendini ne saniyorsun ?? oyuncu sayisi 50 ye gecemeyen bi serverde ortak oldun die simarma" demişsin. Ben bu sunucunun hergün fullendiği zamanlarda burada ortaktım bu günlerindede ortağıyım. Benim şımardığım yok ben sadece size ağzınızın payını vermeye çalışıyorum. Kendinizi haksız yere savunmaya çalışıp başkalarının aklını çelmeye çalışmayın diye
2. si Emir skypede Kendisi Söyledi Yaptığını banladığım zaman muhde ye uyduk bug yapmaya çalıştık diye.
3. si Ben Bana gelen bütün şikayetleri kanıtları olduğu sürece gerekli cezayı veririm. Sen burda o bunu kullanıyor şu şunu yapıyor diyiceğine kanıt sun bana boş boş konuşma
4. sü evet tek görülen sizsiniz çünkü hileleri aktif kullanıp gözümüze batan sizsiniz; Çünkü skypede bile gelip bana bende hile var, ben şöyle bug yapıyorum, ben böyle bug yapıyorum diyende sizsiniz; çünkü bunu kullandığınızı herkese söyleyen ve hakkında hile yüzünden en fazla şikayet gelende sizsiniz. Birde bana gelmiş torpil yapıyor diyor. Evet Yapıyorudum ama senin için yapıyordum. Senin şu ana kadar bütün hesaplarında onlarca kez hile kullandığını, onlarca kez bug yapmaya çalıştığını gördüm ve banlamadım hiçbişey yapmadım, senin hakkında hep şikayetler geldi hepsini görmezden geldim fakat belli bir noktanan sonra yeter artık dedim.
5. si Belki notch0 hesabın ile hiçbirşey yapmamış olabilirsin fakat sen okadar hile baz okadar bug düşkünüsün ki illaha bir bug yapıcaktın ve Ben seni artık istemiyorum bu sunucuda. Bu sunucuya okadar çok zarar verdinki tahmin edemezsin. Ve bu yaptıklarından sonra seni bu sunucuda barındırtmam
6.si Orda Belirtilen Cezalar kurallarda Belirtilmiştir git oku!
7.si o utkureyizin olayını bana söyleme git evosis ile özel mesajdan ne konuşuyorsan konuş
8.si Orda okursan Büyük İhtimalle yazıyor Bu sadece bir varsayım. Ve ben dupe yapmanızda yardım ettiğini söylemiyorum. Sadece sizin yaptığınız dupeden onada pay verme ihtimalinin olduğunu belirtiyourum
26-July-2013 21:27 #56
Notch1
[^^]Kıdemli Üye
isde ben kendimi savunmaya calisiyorum sen azimin payini vermeye calisiyorsun buda demektirki bildigin simariyorsun + adamlarin kaniti falan yok resim vidyo falan varsa at bakayim hakkini vereyim..
26-July-2013 21:39 #57
kaptan647
Kadim Admin
Kanıt İstiyorsan kendi açttığın konuya bakabilirsin http://evosis.org/forum/index.php?konu=848
ayrıca bana gelen şikayetlerin çoğunda kendim gidip gözlemledim. Hem elimdeki sslerde artık yok onları sileli çok oldu
26-July-2013 23:10 #58
SwissPikemen123
[*] Çaylak
ULAN TİMUCİN ABİ AGZININ AYARINI VERMİŞ SEN HALA GELMİŞ ŞIMARMIŞ DİYORSUN,MUHDE İSTEDİGİN HACKİ YAP ADAM OLAMAZSIN.EMİR SENİDE ARKADAŞ SANMIŞTIM,YEDİREMEYİP ATTIRAN BİRİYMİŞSİN.SENİN YÜZÜNDEN OYUN ZEHİR OLUYOR.SERVERDEN SİKTİR GİTTE KURTULALIM.
26-July-2013 23:12 #59
SwissPikemen123
[*] Çaylak
GELİP KAPTAN İSTİFA KAPTAN GEY KAPTAN TOP GETİR ANANI BACINI GEY TOP GÖSTERSİN Bİ.
26-July-2013 23:17 #60
Fanolowic
[*] Çaylak
bu servere hile engelleme plugini varsa bilmiyorum ama yüklenmesi lzm yoksa düzelmez haksizlik var dolu ondan 50 kisiyi asamayan bi server.
27-July-2013 12:30 #61
ART2355
[**]Yeni Üye
1 yıldır oyunuyorum serverin lagli oldugu zamanlardada biz vardık rohan'in veya lol'un oldugu zamanlarda sen mi vardın ? server'in 50 kisiyi astigi zamanlardada biz vardık.Hatta okul zamanı 3 kişi girdigindede biz vardık.Sen ne hakla kaptan'a laf edersin tepemi attirma !
27-July-2013 15:43 #62
CryteamTR
Süper Admin
Her konuyu bi kenara bırakalım şikayetçi kişiler server'den ayrılma özgürlüğüne sahiptir. zorla tutmuyoruz sizi o kadar server var gidin oraya orada oynayın. Server'i kirletme heveslileri adam gibi tartışsınlar birbirilerine çok akıllısın vsvs yada aşağılayarak tartışmayalım ..
28-July-2013 02:29 #63
Old_Peculiar
[*] Çaylak
Quote:
Quote:
Quote:

öle olsa idi pardus'da s mod idim ben ART2355 skyblock'da s mod'um hepinizi beklerim :D
02-August-2013 12:57 #64
CeLLaT
[*] Çaylak
servere acil anti nodus yüklenmeli pluginle çünkü adama tpleniyorum adam şerit yapıyor allah allah 5 stack dia bulmş
02-August-2013 15:02 #65
Smart_Fly
[*] Çaylak
Bence artık konuyu kilitleyin. :D
06-August-2013 02:03 #66
Yasin_TR
[*] Çaylak
Konuyu artık kitlesenize bence de :D
08-August-2013 12:52 #67
Smart_Fly
[*] Çaylak
Ayrıca Ahmet sen S-Mod olmayı hak etmeyen bir kişisin. Notch1'in dediğinden sonra Emre abinin ne dediğini oku ;)
08-August-2013 13:43 #68
Nix!!
[*] Çaylak
Bu serverda adalet olması lazım.Siz yetkililer normalde buna ağraşmanız lazım.Ama ben burda bir adalet vs. bişey görmedim.Notch1 ve Emir'in arkasındayız.Ve zaten adalet gerek kalmadı herkezi kurucu yapabilirsiniz tabi 2-3 kişilik serverda ne yetkilisi lazımsa. :D
08-August-2013 15:56 #69
Evosis
Kadim Admin
Notch1 son derece hilecidir.
Emirde hile yaptıgı için rehberlikden atılmıştır bunu kendiside kabul ediyor.

Serverda degil 2-3 kişi kimse dahi olmasada bu böyle olacaktır.
08-August-2013 15:58 #70
Smart_Fly
[*] Çaylak
Evet ediyorum ama o sonuçta freecam ve hız ile oluyor (bunları herkes kullanıyor bundan daha ağır kullananlarda var) birşeyi yok ve plugin yüzündendir (kazıda yenilendikten sonra yukarı atan plugin), Ayrıca duvarın içinde kalıncada yukarı atıyor..
08-August-2013 16:01 #71
Smart_Fly
[*] Çaylak
Onu ben hilesizde yapıyorum sonucta yalan diyenler kazıya gelsinlerde kumla yapayım.
08-August-2013 16:22 #72
Evosis
Kadim Admin
duvarın içinde kalınca yukarı atan pligin world edittir.
Kaldırmamız sözkonusu olmaz. Hilenin büyügü küçügü olmaz. Nodus 1.6 sürümünde yok 1.5.2 de vardı ve nodus kullanmak yönetici degilseniz (moderator ve üzeri) Ban sebebidir.
>Evosis Hizmetleri >PardusCraft >Şikayet > Cocukmu kandiriyorsunuz ?
X
Login

Version: λ 2.6.6