![]() | Recently Sent Messages: 20-January-2013 10:42 Start Date of Thread: 20-January-2013 10:42 |
20-January-2013 10:42 | #0 |
Keralis1 [*] Çaylak ![]() |
Merhaba arkadaşlar ben keralis biliyonuz çakma keralisim ben :D neyse bla bla demeyelimde klan tanıtımına geçelim.
Thunder klanını ben güçlendirmeyi düşünüoyurm arkadaşlar.Dia set olması önemli değil ben veririm dia set.benim istediğim sonsuza kadar klanda olup güçlendirmek istemesi.klana pro 4 setliler girmek isterse direk moderatör olur 1 hafta durursa baş modluğa yükselir.Dia setliler er çavus tegmen kaptan rütbelerindedirler.kaptan rütbesi en son rütbedir dia setliler için.Benden bu kadar desc:yıldırım zombie pigmana degil pro4 lülere çakacak ! Evet hikayeyi yazayım ben bide: ben keralis arkadaşlar uzun zamandır nerdeyse 1 yıldır oynuyorum aralıklı aralıklı sonra birçok klanda yükseldim deadtime hogwarts falan felan bazılarınada klan açmalarına yardım ettim 2kardes klanı sonra ben hep klan kapanıyor atılıorum bazen öyle sorunlar ola ola kendim klan kurdum ve birsürü adam aldım.terkedilmiş adamlar bana geliyor zaten sonra güçlendim güçlendim 4 5 clan falan bastım bu 15 tatilden sonra en iyi klan olma ihtimalim var. |
21-January-2013 14:07 | #1 |
allita99 [**]Yeni Üye ![]() |
Böyle yürü keralis
*NoT* Arada beni de çağır :D katılmak için deil savaşmak için. |
30-January-2013 20:37 | #2 |
Keralis1 [*] Çaylak ![]() |
Konu kilit klan yıkıldı :( :( :( |
13-February-2013 18:09 | #3 |
allita99 [**]Yeni Üye ![]() |
Thunder LoL la birlesti. |
Login
Version: λ 2.6.6