EvoForm
KillerTeam Klanı kimdir?
Konu XeaSuS Tarafından başlatıldı
Total Sent Messages: 17
Those who follow the issue: 0
Recently Sent Messages: 17-November-2012 20:30
Start Date of Thread: 17-November-2012 20:30
17-November-2012 20:30 #0
XeaSuS
[^]Kıdemli Üye
KillerTeam "Ölümcül Takım","Öldürücü Takım" gibi pek çok isimle tanınmaktadır.
Leonidas_TR Dia Vip Olduğunda Benimde Pir Pesküvetim olsun Benimde Bir klan'ım olsun dedi ve Bu Klanı kurdu...

Dediğim gibi Başkanımız Leonidas_TR
ve Bu yolda ona tsclup eşlik edicekti ve leonidas kendine bir yoldaş belirledi
Ve ilk Moderatörlük yetkisini ona verdi...
Sonra Angelfatherr ve XeaSuS adlı şahızları çağırdılar skype'ta konuşuyorlardı gitsekmi gitmesekmi "Seviyormu Sevmiyormu" ve bir karara vardık.
Angelfatherr'i daha çok sevdi Ona Modluk Verdi.
ve işte buradayız Biz Çoğu kuvvetin birleştiği Onurlu Güçlü Saygılı Sevgili
Barışcıl bir klanız.
KillerTeam Saygılarla...

Not:Sizce Lise Sözel'e gitmeye çalışan bi öğrenci için nasıl bir yazı ?
17-November-2012 20:39 #1
betazero9
[E++]Usta Üye
Biraz daha kitap okursan, daha iyi yazabilirsin.
17-November-2012 20:41 #2
XeaSuS
[^]Kıdemli Üye
Gidiceksen Cahil olmuyacaksın diyorsun yani ?
17-November-2012 20:50 #3
XeaSuS
[^]Kıdemli Üye
Gidiceksen Cahil olmuyacaksın diyorsun yani ?
17-November-2012 21:59 #4
Leonidas_TR
[*] Çaylak
Bu Konu için çok teşekkür ederim kardeşim çok duygulandım :) yanlız angelfatherr i daha çok sevdi ws biraz ayrımcılık yapıyorum gibi olmuş sanki ?
17-November-2012 22:05 #5
ResTEniqma
[*] Çaylak
KillerTeam Ölümüne Ally Klanımızdır...!
Helal Olsun KillerTeam...
Kıskanıyom yaf .(
kıskanma nolur calıs sennde olur derler calısıyozda bi ise yaramıcak killerteamı gecmek cok zor :( üühhühüühü
17-November-2012 22:11 #6
Leonidas_TR
[*] Çaylak
Bunun farkındaysan bir dahaki sefere konuşmalarına dikkat et benimde canımı sıkma.
17-November-2012 22:21 #7
ResTEniqma
[*] Çaylak
senden korkmuyorm sadeceseninle arkadas kalmaya clısıyorm diger konudada zirveyi hedefledigimi söyledim bnu her klan istiyo dogl bsey kızmna grek yk seni kırdıysam özür dilerim bilmeden yptım ama yinede böle sözler söylüyerek beni korkutamssn kvga etmiyelim tekrr istemeden bisey yptıysam özür dilerim.
17-November-2012 22:42 #8
Leonidas_TR
[*] Çaylak
Korkmuyosun ha benim için enemy olmakta bi sakınca yoktue evlat !
17-November-2012 22:49 #9
Leonidas_TR
[*] Çaylak
Lan sen hiç cevap yazmasan daha az sinirlenirdim dediğin şeylere bak be ''senden korkmuyorm'' ''ama yinede böle sözler söylüyerek beni korkutamssn'' korkmuyosan arenada beklerim Eniqma Bey ve sizin güyya pro 4 lü klanınız !
17-November-2012 23:19 #10
killer_fergus
[*] Çaylak
Killerteam klanı yıkılmayacaktır Killerteam bir savaşa girerse ölümüne savaşır
17-November-2012 23:31 #11
zeki99
[**]Yeni Üye
Leonidas Tr bu klan işini fazla abartmışsın şunu unutma ki
''Elbet senden daha güçlüsü ve daha iyisi bir yerdedir ve gelip seni yenecektir asla kendini hep üstün görme...''
18-November-2012 12:12 #12
XeaSuS
[^]Kıdemli Üye
Leo ben orayı şakasına yazdım :)
18-November-2012 14:02 #13
ResTEniqma
[*] Çaylak
iyi leo ben burda özür diliyorum sen gitmis korkmuyorum lafına takılıyosun oyuna girince enemy yap snlede ws atıcam ama su sıralar degil oyuna girince enemy yapmyı unutma..ama sunu bil tsclup50 xeasus anqelfather ordaki en iyi dostlarimdir lütfen beyler siz bana düsman olmayin sizlede klan ws atarız ama düsman olmayın..bu arada madem enemy olmakta sakınca yok baska klanları enemy yapma bana ee leo tabi korkmuyosan kesin korkmuyosundur ve kendini oyunun en saglamı sanıyosundur ben cok sasırdım atakan senn klana geldı nse enemy olsan iyi olur madem özür diledim kabul etmeyip korkmuyorum lafına takılıyosun senin dsmanların atakan gibi kisiler benim klanıma gelicek ve siznle yakında klan ws atarız güzel olucak simdiden basarılar :) leonidas_Tr ile olan dostluk bugunden sonra bitmistir. tsclup50 angelfather xeasus ve diger o klandaki dostlarım bana darılmayın siz beni gördügünüzde kesin ben sizi gördügümde ksiym oke ama darılmayın madem leo böle istiyo böle olsun.
18-November-2012 14:39 #14
XeaSuS
[^]Kıdemli Üye
Ben seni kesmem zaten pro 4 olduktan sora biri birini biraz zor keser.. elma var hem bende ender pearl var kacarım en kötü
18-November-2012 15:21 #15
ResTEniqma
[*] Çaylak
yok xeasus kacma bana saldırmayana bende saldırmam benim isim sizle degil siz bana saldırırsanız ben size saldırırım biraz zaman gecsin 2 3 set daha yapiyim leoyla fena wslere gireriz...
18-November-2012 17:34 #16
XeaSuS
[^]Kıdemli Üye
Ben eniqmanın klana gidiyom nfen oradaymış...
>Evosis Hizmetleri >PardusCraft >PardusCraft >Klan Tanıtım Merkezi > KillerTeam Klanı kimdir?
X
Login

Version: λ 2.6.6