![]() | Recently Sent Messages: 28-January-2014 20:53 Start Date of Thread: 30-August-2012 00:58 |
30-August-2012 00:58 | #0 |
Evosis Kadim Admin ![]() |
![]() Klan komutları /f create (kaln adı) = Kalan kurmanızı saglar /f claim = Kalan Bölgesi oluşturmanızı saglar (klandaki kişi sayısı ve klan parası ile) /f list = klan listesi /f inv (oyuncu) = klana katılması için davet gönderirsiniz /f desc (Acıklama) = Klanınıza acıklama eklersiniz /f tag (Slogan) = Klanınıza slogan eklersiniz /f sethome = Kalan merkezine belirler (sadece klan yoneticileri yapabilir) /f home = Klan merkezine isinlar /f money b = Klan parası /f money pf (miktar) (oyuncu adi) (klanadi) = Klana para aktarmak için /f money fp (miktar) (klanadi) (oyuncu adi) = Klan parasindan oyuncuya aktarmak için /f promote = Kalan Moderetörü yetkisi verir (sadece klan yoneticileri yapabilir) /f admin = Kalan Yöneticiligi yetkisi verir (sadece klan yoneticileri yapabilir) /f listwarps = Klan warpılistesi /f warp [name] = Klan warpına gidersiniz /f removewarp [name] = Klan warpını kaldirirsiniz /f createwarp [name] = Klan warpını olusturursunuz |
05-September-2012 13:13 | #1 |
Soup_D [*] Çaylak ![]() |
Gayet güzel açıklamışsın bence ama sanki birşey eksik
/f join (Klan adı) = Klana girmek için başvurursunuz. Ve /f create (kaln adı) yazmışsın /f create (klan adı) olmalıymış :) Bu arada her konuya yorum yazıyorum umarım bunun yüzünden uyarı veya uzaklaştırma almam :) Sunucunun kapalı olduğu zamanlarda yapabilinecek birşey bulamıyorum benim suçum değil bu lavbaliliğim... |
05-September-2012 15:49 | #2 |
Evosis Kadim Admin ![]() |
Merak etme sunucu kapalıda olsa acıkta olsa hercevabını yanıtlıyorum :D |
28-January-2014 20:51 | #3 |
xXxIcozxXxIDRI [*] Çaylak |
Eski pardusdaki gibi faction warp sistemi olması gerçekten güzel ancak ; -Claimler bedava -Faction chat yok ( Factionu faction yapan faction chattır :p ) |
28-January-2014 20:53 | #4 |
xXxIcozxXxIDRI [*] Çaylak |
( O değilde konu 2012 den kalmış , umarım warp sistemi vardır :D ) [ Yeni konu sandım failim :p ] |
Login
Version: λ 2.6.6