![]() | Recently Sent Messages: 25-August-2013 21:25 Start Date of Thread: 23-June-2013 00:00 |
21-June-2013 17:15 | #0 |
betazero9 [E++]Usta Üye ![]() |
Merhaba Arkadaşlar !
Aranızda Garry's Mod oyanayan var mı bilmiyorum ancak; Roleplay serveri açmaktayız.Şimdi bazılarınız bilmeyebilir. Roleplay, rol yapma oyunudur bir mesleğe bürünerek, o mesleğin görevlerini yaparsınız. Serverimiz açıldı, İP:evosis.org |
29-June-2013 20:14 | #1 |
allita99 [**]Yeni Üye ![]() |
ooc ıc falan varmi??? |
29-June-2013 20:28 | #2 |
Moda baktim bence bundan daha güzel modlar bulabilirsiniz.Kalitesi düsük basarili bir mod deil *bence*. Bide benim bildigim RPG fantazi yada bilim kurgu(Sci-Fi) olarak yapilir.Ben Mc de cok fazla rp serverinde oynadim internete mesela RPG mod yazarsaniz Lord of the rings modu yada Skyrim modu cikar bence rpg server kurucaksaniz ya technic Hack/Mine olsun yada feed the beast RPG Immersion pack üzerinden acin bunlar hazir mod paketleridir kurulumu daha kolaydir. Bilgi: Hack/mine(Technic)- 4 ırk vardir cüce,elf,insan ve halfling(hobbit kirmasi gibi bisi)İrklara özel avantajlar mevcut.3 sinif var ranger(okcu),warrior(savasci),mage(büyücü) her sinifa özel silahlar ve özellikler mevcut. RPG Immersion pack(FTB)-Asalar,özel kiliclar ve bolca yaratık var.(Biliyorum fazla bisi yok ama rp yapmak icin yeterli) *Not* -Hack/Mine serveri acmak zordur ve genelde lagli olur. -FTB de hazir server jar da veriliyor diye biliyorum ve az lagli oluyor. -Yazim yanlisi yapmis olabilirim aldirmayin. |
29-June-2013 20:37 | #3 |
Bisi eklemeyi unutmusum böyle serverlarda mutlaka whitelist bulunur cünkü Nonpg üyeler girip serverin düzenini bozar ve grieflerler. Örnek: -Adam:Merhaba majesteleri bana verdiginiz görevi yerine getirdim... -Majeste:Aferin sovalye iste ödülün surdaki sandigin icinde. -Nonrp adam:Lan napiyon Ali salak salak konuşuyonuz zaaaa xdxdxdxd *Örnek nasil :D* |
17-July-2013 13:12 | #4 |
Blackvaas [*] Çaylak ![]() |
halla açıkmı gelmek istiyorum |
19-July-2013 17:53 | #5 |
+ ip veren varmı |
02-August-2013 15:01 | #6 |
Smart_Fly [*] Çaylak ![]() |
Yukarda ip yazıyor Blackvaas. |
05-August-2013 13:42 | #7 |
görmemişim çok pardon+yardım ettiğin için çok teşekürler |